Saç Bakımı
Saç Bakımı
Custom Search
evde doğal saç bakımı
Saç Bakımı Ana Sayfa
 
doğal ve bitkisel saç bakımı
Yıllara Göre Saç Trendleri
 
 

Saç Modelleri Tavsiye Uzman Soru Cevap - Saç Modelleri




   Behzay
   18.01.2013
   Merhaba saçımı boyatıp kestirmek istiyorum yüzüm yuvarlak buğday tenliyim.saçlarım düz ve kilom var kahve saç ve aralarda ışıltı yada ucuna balyaj istiyorum size ne yapmalıyım? teşekkürler

   Sılamaıla
   13.01.2013
   Merhaba, benim saçlarım bir ay önce açıldı ve turuncuya boyandı. fakat ben bunu hiç sevmedim ve küllü kumral üzeri platin röflelerim olsun istiyorum. bu süreçte saçlarımın yeşile dönmesinden ya da çirkin bi hal almasından korkuyorum. ilk aşama olarak ne yapmalıyım?

   Saçıgüzel
   06.08.2012
   Merhaba.benim yüzüm sarı,saçım uzun ve siyah,biraz kısayım,gözlerim mavi,sizce saçıma perçem mi yoksa kahkül mü yaptırmalıyım??

   Esecil
   12.07.2012
   Merhaba benim saçım koyu kahverengi ve saçımın ucuna balyaj attırmak istiyorum hangi renk saçıma uyar ?

   Orhan
   23.05.2012
   Merhabe ben 11 yaşında beyaz tenli yuvarlak kafam var bana hangi saç stili yakışır

   melek
   02.03.2012
   mrb bn lise 1 öqrencisiyim saçlarım çok uzun,uzunluqundan hç sorunum yok ama saçlarım çok gür kalın telli kabarıyo banya yaptıktan sanro saçlarıma fön çekiom doğal saçım beni kilolu gösterio şuan inceltmek istiyorum (yüzüm yuvarlak :( ) lütfn bana yardımcı olun şimdiden tşk....

   Neslihan
   28.11.2011
   Selam ben kucukken kumraldim sari sari saçlarim vardi ama sonradan siyaha boyadim kaslarim siyah suan ve saçimi actirip yeni bir renge boyatmak istiyorum ama hangi rengin guzel yakisacagini bilmiyorum yuzum yuvarlak lutfen bana yardimci olun

   ender
   18.09.2011
   Meraba benm Benim SaçLar dik ve sık hiç bir şekile girmiyor ne yapmam gerek ?

   selam
   30.06.2011
   küçük suratım var ama uzun biraz tenim buğdaya yakın saç rengim koyu kestane alt uçlarını pembe yapmak istiyorum yakışırmı veya hangi renk yakışır

   iliAA
   16.06.2011
   saçlarımın diplerı mavi kiloluyum kısa kestirsem mi

   çağdaş kırpan
   07.04.2011
   benim saçım önleri sağ-sol aykırı bozukluk war düz olarak indirdinmi oval oval ortaya geliyo nasıl gideri bu aykırılık? nolu cevap?

   esmerim
   24.03.2011
   merhaba ben esmerim ve boyum uzun saçlarım göbeğime kadar sizce bana perçem mi yakışır yoksa kahkül mü ?? acil cevap lütfen ama 14 yaşındayım

   n-n-n-n-n
   03.03.2011
   mrb yüzüm yuvarlak ve bugday tenliyim.saclarım koyu kahve siyaha yakın diyebilirim.boyu omuz üzerinde.kaynak yaptırmayı düşünüyorum ama cok kararsızım.uzun sac yakısırmı bilmiorum.siyah,uzun ve katlı bir sac modeli düşünüorum.sizce yüzüme gidermi:(

   Perikızı
   03.03.2011
   Merabalar Benim Saçım sıcak cikolata.yüz şekli yuvarlak gibi ama oval gözüküyo tenim bugday saçlarımın uçlarına balyaj attırmak istiyorum acaba bana yakışan renk hangisi olabilir rica etsem söylermisiniz :) ?

   cancan
   26.02.2011
   merhaba 20 yasındayım ve hazıranda evlenıyorum saclarım ınce tellı uzun bayaa ve ben hıc saclarıma bugune kadar bısı uygulamadım ama dugun ıçin farklı olsun istiyorum suan sacları sıyah ama oyle cok koyu bı sıyahta degıl kırlı sıyah acık sıyah artık hangısı daha dogru oyle bı reng çokta yakısıyo ama sıkıldım ltfenn yardımm beyaz tenlıyım yuzum toplu ama pek yuvarlak sayılmaz gozlerımmun rengı koyu kahvee gercııı boyla saçta uymlu olmalı degıl mı üzgünüm ama boyum 1.60 yardımm edınnn sizcee beyaza kaca sarıı nasıl olur dogru tercıhmıı

   derya
   22.02.2011
   merhaba benim saç rengim siyah acaba bana bal rengi yakışırmı

   büşra
   18.02.2011
   merhaba bnm saç rengiö koyu kumral buğday tenliyim saçımı sinem kobalım saç renginde yapmak istiyorum sizce ypmlımıyım

   mutsuz
   29.01.2011
   benim saçlarım kısa esmerim yüzüm yuwarlak saçlarımı boyatmak istiorum sizce bana hanqi renk daha çoq qider

   yaseminn
   19.01.2011
   ben kumralım saclarım kahverengi gözlerimde öyle yüzüm narin bebek gibi bal sarısı düşünüyorum yakışırmıki.....yada siz bana ne renk önerirsiniz

   xxxx
   15.01.2011
   mrb ben 19 yaşındayım açık tenliyim yuvarlak bir yüzüm var ayrıca saçım siyah balyaj attırmak istiyorum sizce ne tür renkler kullanmalıyım gözlerim de mavi inş pişman olmam

   123456
   02.10.2010
   esmerim

   mervecan
   04.09.2010
   merhaba ben mervecan 16 yaşındayım hayatımda bi kç değişiklik yapmaya karar verdim ve işe saçlarımdan başlamak istiyorum beyaz tenLiyim saçlarım uzun sizce hangi renge boyatsam yakışır :)

   brml
   19.08.2010
   merhabalr bn 13 yaşındyaım yüzüm yuvarlak ve saçlarım gür saçlarımı kısa kestirmek istiyorum hangi saç tipi bana yakışır ? sizce bi öneri alabilirmiyim lütfen

   pamukşeker
   24.07.2010
   merhaba saçlarım uzun ve dalgalı kahverengi renkte.uçlarına balyaj attırmayı düşünüyorum sizce iyi olurmu?

   seda
   18.07.2010
   benim saçlarım sarı uçlarına kırmızı pembe arası bi renk ve kapalı mawi yapmak istiyorum sizce yakışırmıı?

   kajmeran
   07.07.2010
   mrb bn 19 yasındayım kumralım saclarım siyah we omzumda açık sarı yada karamel balyaj yaptırmak istiyorum siz ne önerirsiniz..tesekkürler

   dalgalımanyagı
   02.07.2010
   kızlar dus alın saçınızı örün sonrada ustunden fonle gecın dalgalı olur...yada saçınızı mandalla yada kalemle ıslak ıslak sarın dalgalı olur sekerlerım

   asi
   28.06.2010
   ben buğday tenli siyah saçlı bırıyım sacımı sarıya boyatmak istıyorum hangi ton sarı yakışır

   kumral
   27.06.2010
   benim ten rengim kumral saçlarımın uzunluğu omuzlarımda yuvarlak bi yüz şekline sahibim bana yakışabilecek saç kesimi ve renk tonları nelerdir ?

   Berna
   17.06.2010
   yazdığımız yorumlara da cevap verillebilecekmi?

   Berna
   16.06.2010
   benim yüzüm çok hafif sivri boyum uzun kumralım bana katkat(aslanbaşı)veya kısa bir saç yakışırmı

   İdil
   10.06.2010
   Merhaba.Saçlarım koyu kahve.Yüzüm oval.Tenim beyaz.Önlerden biraz kahkülüm var.Uçları sarıya boyatmak doğru bir seçim mi?

   Sena
   07.06.2010
   Merhaba ben 16 yaşındayım saçlarım hemen hemen bel hizasında ve kumral aşağılara doğru kat kat kesimler yaptırdım ancak göze çarpacak şekilde ve rengini hafif açarak yarım elma balyajı attırmak istiyorum yada hafif gölge attırarak doğalmş gbi görünmesini istiyorum sizce yarım elma balyajı benim gbi yaştaki biri için uygun olur mu? yada başka ne önerebilirsiniz?

   1234
   19.05.2010
   Merhaba saçlarım orta boy ve koyu kumralım saçlarımın uçlarına sarı balyaj attırmak istiyorum güzel olur mu?

   ırmak
   13.05.2010
   merhaba benim adım ırmak 40 yaşlardayım saçım sarı röfle ve uzun ben bu durumdan cok sıkıldım yaşıma uygun ne yapmam lazım?

Yorumlarda 1.sayfadasınız.Toplam 55 adet yorum yapılmış.
 1 
 2 
     Benzer Makaleler
2 Topuzlu Saç Modası
 
2 Topuzlu Saç Modası

Topuz modelleri son yıllarda hem davetlerde hem günlük hayatta kolaylıkla kullanılan bir model. Daha genç ve dinamik görünmek için iki topuz modası galerimizi inceleyebilirsiniz....

bitkisel saç bakımı
2014 Erkek Kıvırcık ve Dalgalı Saç Modelleri
 
2014 Erkek Kıvırcık ve Dalgalı Saç Modelleri

Erkekler için en çok kullanılan kıvırcık ve dalgalı saç kesimleri ve yüz tipinize göre kıvırcık saç modeli için tavsiyelere ulaşabilirsiniz....

bitkisel saç bakımı
2014 Rusya Saç Modası Yarışması
 
2014 Rusya Saç Modası Yarışması

Rusya'nın başkenti Moskova' da yapılan 2014 saç modası yarışmasında birbirinden ilginç ve iddialı saç modelleri izleyicileri büyüledi. Stilistlerin özel çalışmalarını sizler için ...

bitkisel saç bakımı
Amerikan Müzik Ödüllerinde Öne Çıkanlar
 
Amerikan Müzik Ödüllerinde Öne Çıkanlar

2013 Amerikan Müzik Ödülleri (American Music Award) sahiplerini buldu. Kırmızı halıda birbirinden ünlü sanatçılar saç stilleri renkleri ve giyip tarzları ile dikkatleri üzerlerine ...

bitkisel saç bakımı
2014 Salaş ve Dağınık Saç Trendleri
 
2014 Salaş ve Dağınık Saç Trendleri

Salaş ve dağınık saç trendleri 2014 yılında da modasını devam ettirecek gibi görünüyor. Rastgele yapılmış at kuyruğu veya tepeden toplanmış salaş topuz hepsini sizin için derledik....

bitkisel saç bakımı
   Popüler Saç Modelleri
Erkek Saç Modelleri
Erkek Saç Modelleri
En moda en yeni erkek saç modelleri ve şekillerine ulaşabilirsiniz.Erkek Saç kesimi stilleri hakkında bilgiler.
erkek saç modelleri
Kısa Saç Modelleri
Kısa Saç Modelleri
En moda en yeni kısa saç modelleri ve şekillerine ulaşabilirsiniz.Kısa Saç kesimi stilleri hakkında bilgiler.
Kısa saç modelleri
Abiye Saç Modelleri
Abiye Saç Modelleri
En moda en yeni abiye saç modelleri ve şekillerine ulaşabilirsiniz.Abiye Saç kesimi stilleri hakkında bilgiler.
abiye saç modelleri
   Popüler Saç Renkleri
Karamel Saç Renkleri
Karamel Saç Renkleri
En güzel ve favori karamel saç rengi , renklerine ve kataloğuna ulaşabilir modellerini ve şekillerini seçebilirsiniz.
Karamel Saç Renkleri
Bal Köpüğü Saç Rengi ve Renkleri
Bal Köpüğü Saç Rengi
En güzel ve favori bal köpüğü saç rengi , renklerine ve kataloğuna ulaşabilir modellerini ve şekillerini seçebilirsiniz.
Bal Köpüğü Saç Rengi ve Renkleri
Koyu Kahve Saç Rengi ve Renkleri
Koyu Kahve Saç Rengi
En güzel ve favori koyu kahve saç rengi , renklerine ve kataloğuna ulaşabilir modellerini ve şekillerini seçebilirsiniz.
Koyu Kahve Saç Rengi ve Renkleri
Tarçın Bakırı Saç Rengi ve Renkleri
Tarçın Bakırı Saç Rengi
En güzel ve favori tarçın bakırı saç rengi , renklerine ve kataloğuna ulaşabilir modellerini ve şekillerini seçebilirsiniz.
Tarçın Bakırı Saç Rengi ve Renkleri
   Popüler Ünlülerin Saç Modelleri
Gülben Ergen Saç Modeli, Modelleri
Gülben Ergen Saç Modeli
Ünlü sanatçı Gülben Ergen'in en beğenilen saç modelleri, şekilleri ve saç stilleri konusunda fikir sahibi olabilirsiniz.
Gülben Ergen Saç Modeli, Modelleri
ivana Sert Saç Rengi, Modelleri
ivana Sert Saç Rengi ve Modeli
Ünlü Moda Tasarımcısı İvana Sert'in saç stilleri modelleri ve yeni kesim ve rengi konusunda detaylı bilgi ve fotoğraflara ulaşabilirsiniz.
ivana Sert Saç Rengi, Modelleri
Hazal Kaya Saç Modelleri
Hazal Kaya Saç Modelleri
Başarılı oyuncu Hazal Kaya'nın saç stilleri modelleri ve yeni kesim ve rengi konusunda detaylı bilgi ve fotoğraflara ulaşabilirsiniz.
Hazal Kaya Saç Modelleri
     En Yeni Makaleler
 
saç bakımı
 
saç modelleri
 
saç modelleri
 
saç modelleri
 
saç bakımı
     En Çok Beğenilen Makaleler
 
saç uzatma
 
saç maskeleri
 
saç uzatma
 
saç uzatma
 
saç uzatma
   Son Yapılan Yorumlar
ıan Diyor ki - [ 22.05.2014 ]
taylor lautner adamım.....
saç dökülmesi
Melike yılmaz Diyor ki - [ 21.05.2014 ]
Merhaba benim saclarim siyah ve boyun hizasında kısa fakat doğduğumda...
saç dökülmesi
Nagihan Diyor ki - [ 14.05.2014 ]
Sacimda kepek var cozum lutfen...
saç dökülmesi
     
 

© 2013 www.Sacbakimi.Org
Sacbakimi.Org içeriğinde yer alan bilgiler hiçbir zaman bir hekim tedavisinin ya da konsültasyonunun yerini alamaz. Sitemizde yer alan bilgi ve tavsiyeleri uygulamadan önce uzman bir hekime başvurmanız tavsiye edilir. Sitemizdeki yorumlarda geçen tüm içerik ve yazılar yorum yapan kişinin kendi düşüncelerini temsil eder ve hiçbir şekilde site ve yetkilileri sorumlu tutulamaz...
Sacbakimi.Org'un Tüm Hakları Saklıdır.

Google - Google - Saç Bakımı - sacbakimi.org - Saç Uzatmanın Yolları - Sitemap - Yasal Uyarı - Reklam - iletişim - TR-TURKEY Firma Kayıt Sitesi